SON DAKİKA



Haber > Gündem > Jandarmadan nefes kesen operasyon!

Jandarmadan nefes kesen operasyon!

03 Ocak 2019 Perşembe - 11:39




İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Esenyurt'ta uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonda 10 bin doz uyuşturucu imal edilebilecek madde Metam





İstanbul İl Jandarma ekipleri, M.N. isimli bir şahsın, yurtdışından yasadışı yollarla temin ettiği yüklü miktarda  Metamfetamin'i İstanbul da torbacılara dağıtacağı bilgisini aldı. Yapılan istihbari çalışmalar ve fiziki takip neticesinde,  M.N.’nin Esenyurt ilçesinde faaliyet gösterdiği belirlendi.

Esenyurt bölgesinde çalışmalarını yoğunlaştıran Jandarma ekipleri, M.N.’yi adım adım takibe etti. Uyuşturucu maddeleri bir araçla torbacılara dağıtıldığı tespit edilen M.N.’nin yakalanması için jandarma ekipleri harekete geçti.

Şüphelinin kullandığı araç Hürriyet Mahallesinde durduruldu. Jandarmayı fark eden M.N. ile ekipler arasında kovalamaca yaşandı. Elinde bulunan siyah poşeti park halinde bulunan bir aracın altına atan şüpheli ekipler tarafından yakalandı. Şüphelinin aracın altına attığı siyah poşette 10 bin doz uyuşturucu imal edilebilecek miktarda, uyuşturucu madde Metamfetamin bulundu.

Şüpheli M.N. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap