SON DAKİKA



Haber > Gündem > İzmir'deki saldırıda Reina taktiği

İzmir'deki saldırıda Reina taktiği

06 Ocak 2017 Cuma - 07:45




İzmir'de 2 bombalı araç ve 3 teröristin gerçekleştirdiği saldırı sırasında öldürülen teröristlerin kullandığı silahlardaki detay Reina'yı hatırlattı.





İzmir'de adliye kapısındaki saldırı mesai saati bitimine doğru yaşandı. Teröristlerin bomba yüklü aracı patlattıktan sonra oluşacak kargaşa sırasında adliyede büyük bir katliam düzenlemeyi planladıkları değerlendiriliyor.

REİNA SALDIRGANI DA AYNI TAKTİĞİ KULLANMIŞTI

İzmir'de adliyeye yönelik alçak terör saldırısında oklar, İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın da işaret ettiği, terör örgütü PKK'yı gösteriyor. Öldürülen teröristlerin üstünden çıkan iki kaleşnikof tüfek,8 adet RPG-7 fişeği, 8 adet el bombası kanlı planı ortaya koydu. Çatışmada öldürülen teröristin kullandığı kaleşnikof silahındaki şajörlerin ters bantlandığı görüldü. Şarjör değiştirirken vakit kaybetmemek için kullanılan bu yöntemi Reina katliamını gerçekleştiren DEAŞ'lı terörist de yılbaşı gecesi birebir uygulamıştı.

Polisin teröristleri fark etmesi alçak planın önüne geçti. Hain saldırıda bir polismemuru ile bir adliye çalışanı şehit oldu. 2 terörist öldürüldü.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap