SON DAKİKA



Haber > Gündem > İYİ Parti’de 'amiral' gerilimi! Yavuz Ağıralioğlu’na olay sözler

İYİ Parti’de 'amiral' gerilimi! Yavuz Ağıralioğlu’na olay sözler

06 Nisan 2021 Salı - 11:44




Ülke gündeminde yer alan 104 emekli amiralin imzaladığı Montrö Bildirisi tartışmalarının odak noktasında yer alan İYİ Parti'de iç karışıklık sürüyor.





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in, emekli amirallerin yayımladığı bildiri için “Zevzeklik” demesinin ardından parti içerisinde tartışmalar büyüyor.

Twitter hesabından emekli amirallerin bildirisi için açıklamada bulunan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, “Millet iradesine yönelik her türlü darbe, tehdit ve imaya dair tavrımız belli, duruşumuz nettir” ifadelerini kullandı.

“AKP BİLE AKP’YE BU KADAR YARDIMCI OLMADI”

Ağıralioğlu’nun, bildiri için “Darbe” imasında bulunmasına İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi İlay Aksoy tepki gösterdi. Aksoy, “Sn.Yavuz Bey kullandığınız dil ne kadar tanıdık geliyor! Açıklamanın tam olarak neresinde “Darbe” ima edilmiş diye yaptığınız laf kalabalığın arasından açıklar mısınız? AKP bile AKP’ye bu kadar yardımcı olamadı” dedi.

İSTİFA GELMİŞTİ


İYİ Parti Karasu İlçe Teşkilatı Kurucu Başkanı Levent Arslan, Genel Başkan Meral Akşener’in 104 emekli amiralin açıklaması için yaptığı “zevzeklik” değerlendirmesine tepki olarak partisinden istifa etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap