SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstikrar için evet diyoruz

İstikrar için evet diyoruz

03 Mart 2017 Cuma - 15:50




Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Bu memleketin istikbali, istiklali ve istikrarı için ‘evet’ diyoruz ve herkesten de ‘evet’ bekliyoruz” dedi.





ORDU - Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve parti yönetimi ile birlikte 16 Nisan halk oylaması çalışmaları kapsamında, Fatsa Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Onmuş ve Fatsa Elektrikçiler Odası Başkanı Hüseyin Bakar ile bir araya gelerek destek istediler. Ziyarette referandum sürecini değerlendiren Başkan Hüseyin Anlayan, “Yıllardır ülkemizde hep koalisyonlar, belirsizlikler istikrarsızlıklar memleketimizi ekonomik ve siyasi krize sokmuştur. Bu memleketin istikbali, istiklali ve istikrarı için ‘evet’ diyoruz ve herkesten de ‘evet’ bekliyoruz” dedi. 

GÜVEN ORTAMI

Anlayan sözlerini şöyle sürdürdü, “Ülkemizin güçlenmesini istemeyen içerden ve dışarıdan bir sürü hainler engel olmaya çalıştı. Bu nedenle bir milli mücadele veriyoruz. O yüzden mevcut sistemde her harikulade bir koalisyon olma ihtimali hep kapımızın önünde oluyor. Ama bugün halkoylaması ile yapılacak olan Anayasa değişikliğinde artık koalisyon tarihe karışıyor. Kesinlikle milletin destek vereceği, milletin Türkiye genelindeki çoğunluğunun seçeceği bir Cumhurbaşkanı artık hükümet edecek bu memlekete. Dolayısıyla artık koalisyon diye bir şey kalmayacağı için bu tek başına bir iktidar demek, bu istikrar demek, bu güven ortamı demek.”



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap