SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstikrar gelecek

İstikrar gelecek

19 Mart 2017 Pazar - 10:08




Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önerdiği en önemli şey istikrardır" dedi.





Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu Artvin’de açıklamalarda bulundu. Yavilioğlu, Artvin Kent Konseyince sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerine yönelik bir otelde düzenlenen "Anayasa Değişikliği Tanıtım Çalışması" konulu programda yaptığı konuşmada, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemindeki çıkış noktasının Türkiye'nin sorunlarından kaynaklı olduğunu söyledi.

GÜÇLÜ BİR HÜKÜMET

Yavilioğlu, "Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin önerdiği en önemli şey istikrardır. Çünkü bir seçim yapılacak, bu seçim sonucunda Meclise gidip de boşluk ya da koalisyon hükümetiyle karşılaşılmayacak. Mutlaka tek partili, güçlü bir hükümetle iktidar olunabilecek. Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi bunu bize kazandırmış olacak. Vatandaşlarımız 16 Nisan'da bunu oylayacak." diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap