SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstihbarat nerden geldi

İstihbarat nerden geldi

29 Mart 2013 Cuma - 09:40




CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Uludere raporunu değerlendirdi. Kılıçdaroğlu, "Talimatı kim verdi, istihbarat nereden geldi bu konu bilinmeli" d





CHP lideri, ''Siz, 21'inci yüzyılda hem demokrasiden söz edeceksiniz, demokrasiyi ileri demokrasi olarak tanımlayacaksınız, 34 yurttaşınızı katledeceksiniz, kimin öldürdüğü belli olmayacak, kimin talimat verdiği belli olmayacak, kimin istihbarat verdiği belli olmayacak. Bu devlete hukuk devleti denmez, kimse kusura bakmasın'' diye konuştu. Kılıçdaroğlu, ''Türkiye'nin özgür, bağımsız gazeteciliğe, gazetelere ihtiyacı var. En çok özgürlüğe ihtiyaç duyduğumuz alanlardan birisi, özgürlüğü teneffüs edeceğimiz alanlardan birisi medya dünyası. Pek çok arkadaşımız ağır bedeller ödedi, işinden oldu, sansüre uğradı. Unutmamamız gereken bir gerçek var; hayat bir mücadele alanıdır. O mücadele alanını belirleyen temel eksen özgürlüktür. Özgürlük için topluca mücadele edersek mutlaka amacımıza ulaşmış oluruz'' dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap