SON DAKİKA



Haber > Gündem > “İstemezük” demeyeceğiz

“İstemezük” demeyeceğiz

28 Mayıs 2012 Pazartesi - 11:09




Giresun'un Dereli ilçesinde bulunan Kümbet Yaylası'nda otel açılışına katılan Vali Dursun Ali Şahin, "Kümbet güzel ama resimlerle güzel; içine girdiği





GİRESUN - Dereli ilçesinde bulunan Kümbet Yaylası'nda otel açılışına katılan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, "Kümbet güzel ama resimlerle güzel; içine girdiğinizde güzelliği yok. Filistin göçmen kampı gibi. Dedim 'buraları düzeltelim, tadımlık bir şehir yapalım'; ama efendim 'istemezük'. 'İstemezük' hastalığı, bulaşıcı bir hastalık" dedi. Kümbet Yaylası'ndaki ilk otel, dün törenle hizmete girdi. Açılış törenine Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Hacı Abdullah Doğan, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Gürmen İlhanoğlu, Dereli Belediye Başkanı Zeki Şenlikoğlu, Dereli Kaymakamı Musa Evin, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Öden, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk ve vatandaşlar katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Dereli Kaymakamı Musa Evin, "Yaylalar, Karadeniz insanı için olmazsa olmazdır. Yaylalara gelen misafirleri ağırlamak, bizim boynumuzun borcu. Onun için bu tarz tesislere ihtiyacımız var, bu tesisi açan kişilere teşekkür ediyorum" dedi. FİLİSTİN GÖÇMEN KAMPI GİBİ Vali Şahin ise, son günlerde tartışma konusu olan köylerde su saati kullanılmasına yönelik uygulamaya değindi. Şahin, "-Vali böyle diyor ama yok öyle şey olmaz, biz şehirde mi yaşıyoruz ya Kümbet'te yaşıyoruz. Hala şunu mu ödeyeceğiz, bunu mu ödeyeceğiz- Vali kendisi için yapmıyor ki bunları! Ben her zaman söylüyorum; Kümbet güzel ama resimlerle güzel; içine girdiğinizde güzelliği yok. Filistin göçmen kampı gibi. Dedim 'buraları düzeltelim, tadımlık bir şehir yapalım ama efendim 'istemezük'. 'İstemezük' hastalığı bize Osmanlı'dan geliyor. O hastalık var ya bulaşıcı bir hastalık. 'Neden istemezsin' dersin, o da bilmez. 'Yok efendim istemezük'. Artık 'istemezük' demeyeceğiz. Bizim önümüzü açacaksınız. Açmak sizin göreviniz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap