SON DAKİKA



Haber > Gündem > İşte Yusuf Güney’in olay görüntüleri! Yangında şarkıcı memur kavgası

İşte Yusuf Güney’in olay görüntüleri! Yangında şarkıcı memur kavgası

07 Ağustos 2021 Cumartesi - 15:09




Şarkıcı Yusuf Güney ile yangın söndürme ekiplerinin arasında yaşanan kavganın görüntüleri ortaya çıktı. Yaşanan skandal hadisenin görüntülerini Yusuf Güney paylaştı.





Ünlü şarkıcı Yusuf Güney Antalya Manavgat bölgesindeki yangına müdahale esnasında yangın söndürme işlemi yapan orman memurları ile tartışıp havaya ateş ettiği iddia edilince gözaltına alınmıştı. Yaşanan olayı telefon kamerasına kaydeden Yusuf Güney yaşananları paylaştı.

"BEN BÖYLE AHLAKSIZLIK GÖRMEDİM"

Söz konusu görüntülerde Yusuf Güney yangın söndürme ekiplerine hakaret ederken "Bana diyorlar ki burayı gözden çıkardık. Lan neyi gözden çıkarıyorsun sen. Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı üç tane hayvan buraya gelip şuraya iki tane yangını tüpü tutmadı. Allah belasını versin bunların. Ben böyle ahlaksızlık ben böyle adilik görmedim. Üzerime geliyorlar diyorlar ki silah çektin. Ne yapayım 10 kişi üzerime geliyorsunuz. Bunların hepsini yayınlayacağım. İşinize geldiği zaman devlet memuruyum diyorsunuz  " diye konuştu.

Yusuf Güney son olarak yaptığı paylaşımda "Bütün şikayetlerimi çekeceğim. Bugünlerde kırgınlık küslük olmaz" ifadelerini kullandı.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap