SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul'da terör operasyonu!

İstanbul'da terör operasyonu!

13 Şubat 2016 Cumartesi - 11:10




PKK'nın gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.





İstanbul'da terör operasyonu düzenlendi... İstanbul Polisi, Başakşehir’de sokakları karıştırmaya hazırlanan bölücü örgüt PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye “helikopter destekli” şafak baskını düzenledi. Sıvı bombalarla saldırı düzenleyen 6 bölücü, gözaltına alındı. Operasyonu İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne (İEM) bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ( TEM) ekipleri, gerçekleştirdi. İstihbarat birimlerinden alınan bilgşyi değerlendiren TEM Şube, önceki günlerde Başakşehir’de düzenlenen sokak gösterilerine katılarak, güvenlik kuvvetlerine, araçlara, işyerlerine ve vatandaşlara “molotof” olarak bilinen “sıvı bomba” atan, maskeli teröristleri bir bir tespit etti.

SORGUYA ALINDILAR

Bugün şafak vakti, Özel Harekat, Çevik Kuvvet, Havacılık ve İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler desteğinde harekete geçen TEM Özel Tim, önceden belirlenen 10 hedef adrese “eş zamanlı” baskın düzenledi. Hücrelerde bulunan 6 militan yatağından kalkmaya fırsat bulamadan gözaltına alındı. Adreslerde yapılan aranalarda “suç unsuru” çok sayıda malzemeye el konuldu. Bölücüler, Vatan Caddesi’ndeki TEM Şube’de sorguya alındı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap