SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul'da gizemli kaza: Ağır ceza hakimi yaralandı

İstanbul'da gizemli kaza: Ağır ceza hakimi yaralandı

07 Ekim 2023 Cumartesi - 12:23




Başakşehir'de trafik kazası yapan İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Ali İhsan Horasan, ağır yaralandı. Kazanın olduğu yeri gören kameraların kaza sırasında elektrik kesilmesi nedeniyle 10 dakika boyunca kayıt alamadığı öğrenildi.





Kaza, İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Atatürk Bulvarında geçen hafta Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. 

Görev yaptığı dönemde birçok FETÖ davasına bakan ve şu an İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı olan Ali İhsan Horasan otomobili ile bulvar üzerinde seyir halindeyken trafik ışıklarına geldiğinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan otomobil  yol kenarındaki ağaca çarparak durabildi.

Kazayı gören çevredekiler durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri hakim Horasan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra hakim ambulans ile hastaneye kaldırıldı.  

10 DAKİKALIK ELEKTRİK KESİNTİSİ

Polis ekipleri kaza sonrası geniş çaplı soruşturma başlatırken çevredeki güvenlik kamera görüntüleri de incelemeye alındı. Yapılan incelemede kazayı gören güvenlik kamerasının elektrik kesilmesi nedeniyle 10 dakika boyunca kayıt alamadığı belirlendi. Kazanın hemen öncesi yani 18.47'de kesilen kesilen kayıdın saat 18.57'de, kazanın ardından tekrar başladığı tespit edildi.  


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap