SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul'da 'gaybubet evleri'ne baskın! 19 gözaltı

İstanbul'da 'gaybubet evleri'ne baskın! 19 gözaltı

13 Şubat 2020 Perşembe - 16:02




İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet evlerine düzenlenen baskında 19 zanlı gözaltına alındı. Operasyonda; dijital materyal, zarflara konulmuş himmet paraları, altın ve FETÖ elebaşı imzalı saatler ele geçirildi.





İstanbul'da düzenlenen FETÖ operasyonunda 19 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri "gaybubet evi" olarak bilinen hücre evlerine operasyon düzenledi. 

Operasyonda aralarında eyalet imamları, İstanbul il imam yardımcısı, polis ve asker mahrem imamları ile ByLock kullanıcılarının da aralarında bulunduğu 19 kişi yakalandı.

Sahte kimlik kullandığı belirlenen zanlıların evlerinde yapılan aramalarda gaybubet evinin giderlerini karşılamak ve örgüt mensuplarına dağıtılmak üzere zarflara konulmuş hazır himmet paraları ele geçirildi.


Operasyonda çok sayıda dijital materyalin yanı sıra, altın ve örgüt elebaşı Fethullah Gülen imzalı saatlerin de ele geçirildiği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap