SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi! Gözler Erdoğan'da

İstanbul'da Büyük Filistin Mitingi! Gözler Erdoğan'da

28 Ekim 2023 Cumartesi - 11:57




İsrail'in Gazze'de yaptığı katliama tepki için İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün Büyük Filistin Mitingi düzenlenecek.





 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek "Büyük Filistin Mitingi"ne katılmak isteyen vatandaşlar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne giriş yapmak için toplanmaya başladı.

ALANDA KURULUMLAR TAMAMLANDI

Miting için giriş ve çıkış noktalarında ile havalimanı çevresinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Miting alanı girişinde vatandaşlar üst ve çanta aramasının ardından içeri girebilecek. Alana platform kurulumları tamamlandı.

Sahnedeki dev ekranların yanı sıra alan içerisinde çok sayıda ekran konuldu. Basın mensupları içinde yayın yapabilmeleri için platform hazırlandı. Miting için vatandaşların saat 12.00 sıralarında alana alınması bekleniyor. Mitingin ise saat 15.00 sıralarında başlaması öngörülüyor.

ERDOĞAN: BU CİNNET HALİNDEN ÇIKIN


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, vatandaşları İstanbul Atatürk Havalimanı'nda bugün düzenlenecek "Büyük Filistin Mitingi'ne davet etti.

Erdoğan, "Gazze’ye yönelik sürekli artan ve dün gece yoğunlaşan İsrail bombardımanları yine kadınları, çocukları, masum sivilleri hedef almış, yaşanan insani krizi derinleştirmiştir. İsrail derhâl bu cinnet halinden çıkmalı ve saldırılarını durdurmalıdır. Tüm kardeşlerimi bugün, bu çağrılarımızı daha güçlü yapacağımız, İsrail zulmü karşısında Filistin halkının yanında olduğumuzu haykıracağımız Büyük Filistin Mitingi’ne, İstanbul Atatürk Havalimanı’na davet ediyorum." dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap