SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul Valisi Yerlikaya'dan flaş açıklama

İstanbul Valisi Yerlikaya'dan flaş açıklama

06 Şubat 2019 Çarşamba - 18:37




İstanbul Valisi Yerlikaya: 3 kat kaçak yapıldığını ve iskansız olduğunu söylediler





İstanbul Kartal'da akşam saatlerinde 8 katlı 14 daireli bir bina çöktü.

Çökmeyle ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi, "Burası 1992 yılında 5 katı ruhsatlı olarak yapıldı. Daha sonra 3 kat kaçak olarak yapıldı ve iskansız. Girişteki konfeksiyon da işletme ruhsatı olmayan bir atölye. Üzücü olan bu." açıklamasında bulundu.

Kartal'da, patlama sonrası 8 katlı bir binada çökme meydana geldi. Orhantepe Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak üzerinde bulunan 8 katlı binada henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Saat 16.00 sıralarında meydana gelen patlamanın ardından bina çöktü. Olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerini enkazda arama çalışmalarına başladı. Çevredeki vatandaşlar da itfaiye ekiplerine çalışmalarında yardım ediyor.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ KURTARILMAYA ÇALIŞILIYOR

İlk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, yaralı 4 kişi ise kurtarılmaya çalışılıyor. Kurtarma çalışmaları devam ederken 1 kadın yaralı olarak kurtarıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap