SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul’un koltukları bugün Gazzeli çocukların

İstanbul’un koltukları bugün Gazzeli çocukların

20 Kasım 2023 Pazartesi - 10:30




AK Partili ilçe belediyelerine bağlı kültür merkezlerinin koltukları, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Gazze’de katledilen çocuklara ayrılacak.





AK Partili ilçe belediyelerine bağlı kültür merkezlerinin koltukları, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde Gazze’de katledilen çocuklara ayrılacak. ‘İnsanlığın Onur Sınavı: Gazze’ başlığıyla bir dizi etkinliğin düzenleneceği programların ilki olan ‘Tay’ çizgi film gösterimi, Esenler’de Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi’nde yapılacak.

İstanbul İl Kültür Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinlikler 20 Kasım-30 Aralık tarihleri arasında tüm belediyelerin kültür merkezlerinde gerçekleştirilecek. Bu kapsamda sempozyum, paneller, konferanslar, söyleşiler, şiir dinletileri, sergiler, Kur’an tilavetleri, tiyatro gösterimleri, konserler ve yarışmalar düzenlenecek. Tüm etkinlikler insanliginonursinavigazze.com web sitesi ile sosyal medya adresleri (@onursinavigazze) üzerinden takip edilebilecek.

Programın ilk etkinliği ise bugün saat 14.00’te tüm kültür merkezlerinde eş zamanlı gerçekleşecek. Etkinlik salonlarında, Gazze’de katledilen çocukların isimleri salon koltuklarına yazılacak ve çizgi film gösterilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap