SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul sebze halinde skandal görüntüler! Çöp kamyonuna attılar

İstanbul sebze halinde skandal görüntüler! Çöp kamyonuna attılar

28 Ağustos 2021 Cumartesi - 17:51




İstanbul'da bir sebze halinde çekildiği iddia edilen görüntüler sosyal medyada tepki topladı. Görüntülerde kasa kasa sağlam sebzelerin çöpe atıldığı görülüyor





İstanbul sebze halinde bir kişinin kasalarca kabağı çöp kamyonuna attığı görüntüler vatandaşı çileden çıkarttı. Birçok kişi, sosyal medyada kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına giren video için, 'Bunlar sebze meyve fiyatlarını yükselten aç gözlü çetenin ihanet görüntüsüdür', 'Bu çete bulunup hesabı sorulsun' gibi yorumlar yaptı.

Büyük tepki çeken olayla ilgili, fiyatların düşmemesi için kasıtlı olarak çöpe döküldüğüne dair iddialar ortaya atılırken Ticaret Bakanlığı, görüntülerle ilgili harekete geçti. Söz konusu eylemi yapan firma tespit edilerek hakkında idari süreç başlatıldı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, konuya ilişkin paylaşımında şunları söyledi:

Dün sosyal medyaya yansıyan sebze halindeki bazı görüntüler Bakanlığımızca ihbar kabul edilerek inceleme başlatılması yönünde derhal il müdürlüğümüze talimat verilmiştir. Söz konusu eylemi yapan firma tespit edilmiş olup firma hakkında idari süreç başlatılmıştır. İvedilikle sonuçlandırılacak süreç sonunda mevzuata aykırı eylem yaptığı tespit edilenler hakkında en ağır idari cezalar uygulanacaktır. Vatandaşımızın temel besin maddesi olan sebze ve meyvede piyasayı bozucu faaliyetlere kesinlikle müsaade edilmeyecektir. Fırsatçılara en ağır cezaların verileceğinden hiçbir vatandaşımızın şüphesi olmasın.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap