SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul’da 24 saat toplu ulaşım başlıyor! İmamoğlu detayları anlattı

İstanbul’da 24 saat toplu ulaşım başlıyor! İmamoğlu detayları anlattı

29 Ağustos 2019 Perşembe - 14:11




İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 24 saat ulaşım uygulamasının detaylarını anlattı. İmamoğlu, "Gece saatlerinde ücretli yolcularımızdan çift geçiş alacağız. 6 metro hattı hizmet verecek. Dünyada da bu örnek çalışmayı başlatmış, örnek bir belediye olacağız. " dedi.





İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 30 Ağustos'tan itibaren metro ve yoğun otobüs hatları başta olmak üzere İstanbul'da toplu ulaşımın 24 saat üzerinden sağlanacağını açıkladı.

İmamoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

- Bugüne kadar 6'ya doğru ilk trenler metro istasyonlarına yanaşıyordu. Dolayısıyla sabah erken saatlerde işe gitmek için yola çıkan emekçilerimizin sabahları sorun yaşamaması adına 00:30-5:30 olarak belirledik. Yani örnek olsun diye söylüyorum, Üsküdar-Çekmeköy hattından Yenikapı-Havalimanı hattına varıncaya kadar, arkadaşlarım size tüm detayları verecekler, bu hatlar üzerinden bu ulaşım hakkını haftasonları tüm İstanbullulara sağlamış olacağız. 8 metronun dışında 24 İETT hattı için de bu gece seyahati hakkını sağlayacağız.

- Gece saatlerinde ücretli yolcularımızdan çift geçiş alacağız.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap