SON DAKİKA



Haber > Gündem > İstanbul Barosu yeni başkanını seçiyor

İstanbul Barosu yeni başkanını seçiyor

16 Ekim 2021 Cumartesi - 12:22




İstanbul Barosu'nun genel kurulu bugün ve yarın Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Yarın başkanlık seçimi için oy verme işlemi yapılacak.





50 binden fazla avukatın üye olduğu İstanbul Barosu'nun salgın nedeniyle ertelenen genel kurulu, bugün ve yarın Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. İstanbul Barosu Başkanı Mehmet Durakoğlu, seçimlerde son kez yeniden aday olacak.

Yarın başkanlık için oy verme işleminin yapılacağı seçimlerde 8 aday yarışacak: Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu adayı Mehmet Durakoğlu, Önce İlke Çağdaş Avukatlar Grubu Yükseliş Hareketi adayı Hasan Kılıç, Çağdaş Avukatlar Grubu adayı Ata Yazıcıoğlu, Avukat Hakları Grubu adayı Gökhan Ahi, Özgürlükçü Demokrat Avukatlar Grubu adayı Sezin Uçar, İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu adayı Kaptan Yılmaz, Hukuk Hareketi Platformu adayı Burhan Öğütçü ve Bağımsız Avukatlar grubu adayı İshak Şâdi Çarsancaklı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap