SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmet Sezgin için devlet töreni

İsmet Sezgin için devlet töreni

09 Aralık 2016 Cuma - 10:48




Tedavi gördüğü hastanede 88 yaşında vefat eden eski Meclis Başkanı ve bakanlardan İsmet Sezgin için TBMM bahçesinde tören düzenlendi.





Önceki gün tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) 88 yaşında vefat eden eski Meclis Başkanı ve bakanlardan İsmet Sezgin için TBMM’de tören düzenlendi.

Türk siyasetinin önemli isimlerinden eski Meclis Başkanı ve Bakan İsmet Sezgin, önceki gece tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde 88 yaşında hayatını kaybetmişti.
Türk siyasetinin önemli isimlerinden eski Meclis Başkanı ve
Bakan İsmet Sezgin, önceki gece tedavi gördüğü
Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde 88 yaşında hayatını kaybetmişti.

Törene; Meclis Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, MHP lideri Devlet Bahçeli, eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve Tansu Çiller ile çok sayıda isim katıldı. Sezgin’in cenazesi  TBMM’deki törenin ardından Kocatepe Camisi’ne doğru yola çıktı. Sezgin’in cenazesi burada öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Devlet Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap