SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmailağa cemaatinin önde gelen ismi koronavirüsten öldü

İsmailağa cemaatinin önde gelen ismi koronavirüsten öldü

15 Haziran 2020 Pazartesi - 14:36




Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden ve Mahmud Ustaosmanoğlu'nun Zeytinburnu vekili Ali Kara'nın korona virüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.





İsmailağa Cemaati'nin önde gelen isimlerinden ve Mahmud Efendi'nin Zeytinburnu vekili Ali Kara koronavirüsten öldü.

İsmailağa Cemaati'nin sosyal medya hesabı Instagram'dan Ali Kara'nın vefatına ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Cemaatimizin kıymetli hocalarından ALİ KARA HOCA EFENDİ vefat etmiştir. Rabbimiz Rahmetiyle muamele etsin. Ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyoruz. Cemaatimizin başı sağolsun. Rûhû için, Allâh rızası için el-Fâtiha

CÜBBELİ DE BAŞSAĞILIĞI DİLEDİ

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'de Ali Kara için paylaşım yaptı.


Cübbeli paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Ders halkalarında senelerce ilim hukukumuz bulunan Ali Kara Hocaefendi korona vebası nedeniyle Şehid olmuştur.

Allâh-u Teâlâ, şehâdetini mübârek eylesin, şehidlere vaadedilen cümle mükâfatlara nâil eylesin, kendisine yüksek dereceler ihsân eylesin.

Mahmud Efendi Hazretleri'mize ve silsilemize bağlılığından dolayı kendisini hakkettiği tecellilere mazhâr eylesin, geride bıraktığı âilesine sabr-ı cemil, ecr-i cezîl, hayırlı uzun ömürlerle onun yolunda yürüyüp cennette cem olmalarını müyesser eylesin. Âmîn!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap