SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Türüt: Sedat Peker dostum, vatan haini değil

İsmail Türüt: Sedat Peker dostum, vatan haini değil

24 Ocak 2022 Pazartesi - 14:57




Türkücü İsmail Türüt organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le olan fotoğrafını silmemesiyle ilgili olarak "Sedat Peker dostum, hâlâ görüşüyorum. Bu adamlar vatan haini değil ki ya." dedi.





Türkücü İsmail Türüt, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'le olan fotoğrafını silmemesiyle gündeme gelirken hâlâ dost olduklarını ve görüştüklerini ifade etti.

Organize suç örgütü lideri Peker’in eski dostu olduğunu dile getiren İsmail Türüt, "Bu adamlar vatan haini değil ki ya" ifadelerini kullandı.

Türkücü Türüt, katıldığı programda Sedat Peker’in eski dostu olduğunu dile getirirken, Alaattin Çakıcı ile ilgili olarak da, “Dün severdim. Ölene kadar da seveceğim” diye konuştu.

İsmail Türüt, "Sen bu adamlara mafya dersin kabadayı dersin. Başka bir şey derim" diye anlattı.

NE OLMUŞTU?


Sedat Peker'in, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski bakan Mehmet Ağar hakkındaki iddialarıyla başlayan video serilerinin ardından birçok ünlü Peker'le olan fotoğraflarını Instagram'dan silme yarışına girmişti. İktidara yakınlığı ile bilinen türkücü İsmail Türüt, Peker'le olan fotoğrafını silmemişti.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap