SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz'dan bomba iddia! İşte o partiler! Cumhur İttifakı'na iki parti daha katılacak

İsmail Saymaz'dan bomba iddia! İşte o partiler! Cumhur İttifakı'na iki parti daha katılacak

17 Mart 2022 Perşembe - 17:34




Gazeteci-Yazar İsmail Saymaz gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Yeni seçim yasası teklifi yasallaşırsa, sadece AKP ve CHP gibi büyük partilerin ve HDP'nin kazançlı çıkacağını belirtti.





AKP ve MHP'nin ortak hazırladığı seçim yasasına ilişkin değerlendirmede bulunan Saymaz bu yasanın ittifakları bölmek için hesaplandığına dikkat çekti. 

Saymaz, Erdoğan ve Bahçeli'nin özellikle 6 muhalefet liderinin bir araya gelmesi ve ''Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'' açıklamasından rahatsız olduğunu ifade etti. Özellikle AKP ve MHP'nin muhalefet cephesinin daha da büyümesinden endişe duyduğunu belirtti.

''CUMHUR İTTİFAKI'NA 2 YENİ ÜYE''

Saymaz Bugün resmi olarak Cumhur İttifakı'nın AKP; MHP ve BBP'ten oluştuğunu hatırlattı. Kabul edilirse Doğu Perinçek'in Vatan Partisi ile Hüda Par'ın da Cumhur İttifakı'na katılabileceğini ifade etti.

BAHÇELİ KABUL EDECEK Mİ?


Bilindiği üzere Bahçeli, Perinçek'e karşı sert tavrı ile biliniyor. Hatta 2018 yılında yaşanan bir polemikte Bahçeli Perinçek için ''Ülkücü katili'' ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap