SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz, Sedat Peker ile ilgili yeni bilgiyi açıkladı

İsmail Saymaz, Sedat Peker ile ilgili yeni bilgiyi açıkladı

11 Aralık 2021 Cumartesi - 10:34




Gazeteci İsmail Saymaz, bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde ev hapsine alındığı ve internete erişiminin kesildiği belirtilen organize suç örgütü lideri Sedat Peker hakkında aldığı yeni bilgiyi canlı yayında açıkladı. Saymaz, Peker’in eşi ve çocuklarının internete erişiminin yeniden sağlandığını söyledi.





Gazeteci Erk Acarer, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklama ile organize suç örgütü lideri Sedat Peker’in, bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri’nde ev hapsine alındığını ve ailesi ile birlikte internete erişimlerinin de kesildiğini öne sürmüştü.

Aradan geçen bir haftalık süreçte Peker’in akıbeti güncelliğini korurken gazeteci İsmail Saymaz, Halk TV’de katıldığı canlı yayında aldığı yeni bilgileri açıkladı.

Sedat Peker’in yakın çevrresinden aldığı bilgileri aktaran Saymaz, eşinin ve çocuklarının internete erişiminin yeniden sağlandığını söyledi.

Peker ile eşi ve çocuklarının aynı konutta kaldığını belirten Saymaz, “Ben şöyle anlıyorum; Sedat Peker kendi telefonundan internete giremez ama çocuğunun telefonunfan girebilir. Belki tweet atamaz ama tweetleri okuyabilir. Sedat Peker’in üzerindeki baskının arttırılmasını beklediğimiz bir sırada baskının hafifletildiğini öğreniyoruz. Eğer böyleyse bizim bilmediğimiz bir gelişme var.” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap