SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz Küçük Vadi’deki kimyasal atıklara el attı!

İsmail Saymaz Küçük Vadi’deki kimyasal atıklara el attı!

12 Nisan 2020 Pazar - 13:02




Gazeteci İsmail Saymaz Çayırova’daki Küçük Vadi’de bulunan dereye karışan kimyasal atıkları gündeme getirdi





Felsefeci Yazar Dücane Cündioğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımla Küçük Vadi’deki Çağdaşkent Mesire Alanı’da bulunan dereye karışan kimyasal atıkları sorarak “Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde bir mesire alanının içindeki Küçük Vadi’de dereye karışan bu kimyasal atıkların kaynağı nedir? Acaba derenin üst tarafındaki fabrikalar mı? Bu sorunun yanıtını bilmiyorum, bilenler yanıtlasın, yetkililer de lütfen gereğini yapsın!” yazdı.

Cündioğlu’nun paylaşımının ardından Gazeteci İsmail Saymaz da sosyal medya hesabı aracılığıyla Küçük Vadi’nin fotoğraflarını paylaşarak ihbarda bulundu: “Bu fotoğrafları, adı bende saklı olan Kocaelili bir okurum çekip gönderdi. Kocaeli Çayırova’da ‘Küçük Vadi’ denilen Kuştepe-Çağdaşkent mesire alanındaki dereye, fabrikaların atık suyu karışıyormuş. Yetkililerin fotoğrafları ihbar kabul etmesini istiyorum.” Çayırova eski Belediye Başkanı Şevki Demirci zamanında yapılan ve belediyeye ait olan Küçük Vadi’deki Çağdaşkent Mesire Alanı’da bulunan dereye karışan kimyasal atıklar, gazeteci ve yazarlar tarafından ülke gündemine getirilmeye çalışılırken yetkililerden gelecek olan açıklama oldukça merak ediliyor...



Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap