SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz ifade verdi: Ümitli ayrılıyorum

İsmail Saymaz ifade verdi: Ümitli ayrılıyorum

13 Mayıs 2022 Cuma - 09:53




Gezi Parkı Davası hakimiyle ilgili haberi nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci İsmail Saymaz şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Saymaz suçlamaları kabul etmedi.





Gazeteci İsmail Saymaz hakkında Gezi Parkı Davası hakimlerinden Murat Bircan’ın AKP’den milletvekili aday adayı, eşi Arzu Bircan’ın FETÖ şüphelisi olduğuna ilişkin haberleri nedeniyle soruşturma başlatılmıştı.

"FOTOĞRAFI ÖZEL ÇABA İLE ELDE ETMEDİM"

Gazeteci İsmail Saymaz bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosunda şüpheli sıfatıyla ifade verdi.

İfadesinde suçlamaları kabul etmeyen Gazeteci İsmail Saymaz, “Haber içeriğinde Bafra Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan beyan ve Samsun Cumhuriyet Başsavcılığınca verilen takipsizlik kararına yansıyan hususlar yer almış olup, kendi düşüncelerim köşe yazımın içerisinde bulunmamaktadır. Köşe yazımda hakim Murat Bircan’a ait fotoğraf ise açık kaynaklardan yer almaktadır, bu fotografi özel çabayla elde etmiş değilim” şeklinde konuştu.

‘HEMŞİRE NASIL TERÖRLE MÜCADELE EDEBİLİR’


İfadesinin ardından Halk TV’ye de konuşan Gazeteci İsmail Saymaz, “Ben yazımda Murat Bircan’ı değil eşini yazdım. Murat Bircan’ın kendisi hakim olmakla birlikte eşi hemşire. Hemşire nasıl terörle mücadele edebilir? Eşi hakkında yazdıklarımdan dolayı şikayetçi oluyor. Bu bir hakimin nüfus gücünü eşi yararına kullanmasıdır. İçeride ifademi verdim. Savcılıkta gerektiği gibi karşılandı. Kendilerine teşekkür ederim. Karamsar geldiğim adliyeden ümitle ayrılıyorum.” açıklamasında bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap