SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz: Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mahmutpaşa’ya döndü

İsmail Saymaz: Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mahmutpaşa’ya döndü

16 Aralık 2021 Perşembe - 13:04




İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Tekstilci Bakan Nurettin Necati’ye çorapçı yardımcı atandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mahmutpaşa’ya döndü” ifadelerini kullandı.





Gazeteci İsmail Saymaz sosyal medya hesabından Hazine ve Maliye Bakanı Yardımcılarının görevden alındığına ilişkin haberi paylaştı.

“BAKANLIK MAHMUTPAŞA’YA DÖNDÜ”

Saymaz, paylaşımında, “Tekstilci Bakan Nurettin Necati’ye çorapçı yardımcı atandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, Mahmutpaşa’ya döndü” ifadelerini kullandı.

GÖREVDEN ALINDILAR

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararıyla Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcıları Şakir Ercan Gül ile Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yer alan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzalı karara göre Hazine ve Maliye bakan yardımcıları Şakir Ercan Gül ve Mehmet Hamdi Yıldırım görevden alındı. Yerlerine ise Mahmut Gürcan ve Yunus Elitaş atandı.


Diğer yandan Kamu Finansman Genel Müdürü Abdullah Bayazıt ve Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürü Ahmet Yalçın Yalçınkaya görevlerinden alındı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap