SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz Halk TV’ye yapılan saldırıyı Cüneyt Özdemir’e anlattı

İsmail Saymaz Halk TV’ye yapılan saldırıyı Cüneyt Özdemir’e anlattı

07 Ağustos 2021 Cumartesi - 12:22




Cüneyt Özdemir’in sosyal medya kanalının dünkü konuğu gazeteci İsmail Saymaz canlı yayında Halk TV’ye yapılan saldırıda yaşananları anlattı.





Gazeteci İsmail Saymaz Halk TV’nin Marmaris İçmeler’deki yayını esnasında yapılan saldırıyı gazeteci Cüneyt Özdemir’e anlattı.

Türkiye’nin özellikle tatil bölgelerinden çıkan yangınlar 10 gündür söndürülmeyi beklerken bir çok televizyon ve basın kuruluşu bölgeden en sıcak haberleri takipçilerine ulaştırma gayreti içinde çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz günlerde Halk TV kanalı da   Muğla’nın yangından en çok etkilenen ilçelerinden olan Marmaris’te bir yayın gerçekleştirdi.  Açık havada gerçekleştirilen “Gökmen Karadağ ile Açıkça" programında AK Parti hükümetinin yangınla başa çıkamaması konusu tartışılırken bir takım kişiler canlı yayına girmeye çalıştı. Yayını sabote eden kişiler ’yanlış şeyler konuşulduğunda engelleriz’’ diyerek yayın ekibine ve programa katılan gazetecilere saldırdılar. Programda konuşmacı olan gazeteci İsmail Saymaz’da o anda olup bitenleri Cüneyt Özdemir’e anlattı.

HALK TV'DEKİ SKANDAL KAVGA NASIL BAŞLADI

İsmail Saymaz yaşanan vahim olayla ilgili şunları söyledi:

“Biz Marmaris İçmeler’de belediye ek binasının önünde yayındaydık. Yayında bitmek üzereydi 00:32 sularıydı. Yayının bitmesine 20 dakika vardı. Ben o sıradak konuşuyordum. Her zamanki konuştuğumuzu konuşuyorduk. İşte yangın söndürme faaliyetlerinin yeterince etkili olmadığını, başarı gösterilemediğini, Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli’nin hem tarımı hem de ormanı bitirdiğini dolayısıyla yangın bittikten sonra görevini bırakmasının iyi olacağını söylüyorduk. O sırada 5 kişi geldi. Gelenlerden biri “Biz de görüşümüzü söylemek istiyoruz” dedi. Sonradan diyalog devam edinde ben AK Partili olduklarını anladım. Gökmen Karadağ yayını kapattı. Biz de dedik ki eleştirilerinizi yazın biz de bunları yayında dile getirelim. Ben de hatta dedim ki içinizden biri de gelip oturabilir. Fakat onlar işi yokuşa sürdüler. Anladım ki bir fiil yapmak üzerine gelmişlerdi.  Bir daha yalan bilgi olursa müdahale ederiz dediler. Arkadaşlar dediler ki siz kim oluyorsunuz da yayına müdahale ediyorsunuz. Lütfen buradan çıkın dediler. Çıkarsın çıkmazsın derken onlar bizim kameraman arkadaşlarımıza saldırdılar. Kavganın başlangıcı böyle oldu”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap