SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz eski ve yeni Türkiye arasındaki farkı tek bir örnekle açıkladı

İsmail Saymaz eski ve yeni Türkiye arasındaki farkı tek bir örnekle açıkladı

10 Mayıs 2021 Pazartesi - 16:59




Gazeteci İsmail Saymaz, Ramazan Bayramı tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyolların ücretsiz olmasına atıfta bulunarak, "Bu yıl Ramazan Bayramı’nda Süleyman Demirel ve Turgut Özal’ın yaptırdığı birinci ve ikinci boğaz köprülerinden bedava geçeceğiz. Ancak Erdoğan’ın üçüncü boğaz köprüsü ile Osmangazi’ne bu bayram da para vereceğiz." ifadelerini kullandı.





Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Ramazan Bayramı tatilinde Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğundaki köprü ve otoyollar ücretsiz olacak. Gazeteci İsmail Saymaz da söz konusu olaya atıfta bulundu. Saymaz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eski Türkiye ile AKP dönemini karşılaştırdı.

"OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ'NE BU YIL DA PARA VERECEĞİZ"

Saymaz yaptığı paylaşımda, "Bu yıl Ramazan Bayramı’nda Süleyman Demirel ve Turgut Özal’ın yaptırdığı birinci ve ikinci boğaz köprülerinden bedava geçeceğiz. Ancak Erdoğan’ın üçüncü boğaz köprüsü ile Osmangazi’ne bu bayram da para vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap