SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz duyurdu: Bir CHP'li belediyeye daha yasak geldi!

İsmail Saymaz duyurdu: Bir CHP'li belediyeye daha yasak geldi!

09 Nisan 2020 Perşembe - 13:45




Cumhuriyet Halk Partili Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen yardım kampanyasının Burdur Valiliği tarafından iptal edildiği ortaya çıktı.





Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyeleri'nin ardından bir CHP'li belediyenin daha yardım toplamasına yasak geldi. Elde edilen bilgilere göre, “Burdur El Ele” adlı yardım kampanyası düzenleyen Burdur Belediyesi'nin yardım kampanyası, Burdur Valiliği tarafından iptal edildi. 

Kampanya kapsamında Burdur Tarım Kredi Kooperatifi'ne gönderdikleri 85 TL ile erzak ihtiyacı olan vatandaşlara destek olunuyordu. 

Söz konusu durumu gazeteci İsmail Saymaz, sosyal medya hesabından duyurdu. Saymaz paylaşımında, "CHP’li Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, dün “Burdur El Ele” diye yardım kampanyası başlattı. Vatandaşın Burdur Tarım Kredi Kooperatifine 85 TL göndererek bir ihtiyaç sahibine yardım kolisi ulaştırabileceğini duyurdu. Sonuç? Burdur Valiliği kampanyayı bu sabah yasakladı" ifadelerini kullandı. 

ismail-saymaz.JPG

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap