SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz, Cem Küçük'ün peşini bırakmıyor: Alo, ben İsmail. Paramı gönder

İsmail Saymaz, Cem Küçük'ün peşini bırakmıyor: Alo, ben İsmail. Paramı gönder

15 Haziran 2019 Cumartesi - 18:00




Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Küçük'ün Saymaz'a 10 bin lira ödemesine hükmetti.





Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz, Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'e açtığı davayı kazandı. Mahkeme, Küçük'ün Saymaz'a 10 bin lira ödemesine hükmetti. Kararı kişisel Twitter hesabından duyuran Saymaz, Cem Küçük'ün peşini bırakmıyor. Önceki gün "Bizim köylülerle ortak kurbana gireceğiz, çabuk gönder paramı" diyen Saymaz son olarak telefonla konuştuğu bir fotoğrafı paylaşarak "Alo, ben İsmail. Paramı gönder" dedi.

Saymaz'ın Küçük'e açtığı dava Bakırköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen dava sonuçlanmış ve mahkeme hakaret ettiği gerekçesiyle Küçük'ü 10 bin TL tazminat ödemeye mahkûm etmişti. Bir kaç defa Cem Küçük'e twitter'dan seslenen İsmail Saymaz 10 bin lirayı yatırmasını istemişti. İsmail Saymaz, son olarak telefonla konuştuğu bir fotoğrafı paylaşarak "Alo, ben İsmail. Paramı gönder" dedi. Bu mesajın üzerine Karar yazarı Akif Beki de "Yalnız yedirmezler, yok öyle, üleşeceksin kardeşim;)" şeklinde bir ileti yazdı.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap