SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz canlı yayında tepki gösterdi: Türkiye, Amerikan vatandaşı Merve Kavakçı'ya daha ne kadar borç ödeyecek

İsmail Saymaz canlı yayında tepki gösterdi: Türkiye, Amerikan vatandaşı Merve Kavakçı'ya daha ne kadar borç ödeyecek

17 Temmuz 2022 Pazar - 09:32




İsmail Saymaz katıldığı canlı yayında Kavakçılar hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Saymaz, "Türkiye Cumhuriyeti Amerikan vatandaşı Merve Kavakçı'ya daha ne kadar borç ödeyecek?" ifadelerini kullandı.





TV100'deki Yüz Yüze programına katılan Gazeteci İsmail Saymaz, Kavakçılara aktarılan paralar hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Kavakçı ailesine tanınan imtiyazları ve akıtılan paraları vurgulayan Saymaz şu ifadeleri kullandı:

"...Merve Kavakçı böyle oldu, kızını da alıp danışman yapalım. Türkiye Cumhuriyeti Amerikan vatandaşı Merve Kavakçı'ya daha ne kadar borç ödeyecek? Merve Kavakçı'yı büyükelçi yap, kardeşi Ravza Kavakçı'yı İBB parası ile okut getir burda milletvekili yap. Yeğenini getir burada tercüman yap... Ya bizim öde öde borcumuz bitmeyecek mi bu aileye..."

KAVAKÇILAR’IN 2 MİLYON 161 BİN LİRA BURS ALIP AMERİKA’YA GİTME SÜREÇLERİ

Cumhuriyet yazarı Barış Terkoğlu, Kavakçı kardeşlerin AKP dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ile kurdukları bağı ve 2 milyon 161 bin lira burs alıp Amerika’ya gitme süreçlerindeki usulsüzlükleri yazmıştı.


Terkoğlunun aktardığı bilgilere göre; Ravza Kavakçı Kan ve Merve Kavakçı, AKP dönemi İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden (İBB) 2 milyon 161 bin lira burs alıp Amerika’ya gitti. Halkın parasıyla eğitim alan Kavakçı kardeşler, tezlerinde Atatürk’e hakaret etti. 

KIZI DOKTORLARI HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Merve Kavakçı'nın Cumhurbaşkanı Danışmanı olan kızı Mariam Kavakçı, Konya'da Dr. Ekrem Karakaya'nın görevi başında katledilmesinin ardından iki gün grev kararı alan sağlık emekçilerini hedef göstermişti.

Merve Kavakçı’nın diğer kızı Fatma Gülham Abushanab’ın da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışanlığını yapıyor.

NATO zirvesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında yer alan Fatıma Gülhan Abushanab tartışma konusu olmuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap