SON DAKİKA



Haber > Gündem > İsmail Saymaz: AHBAP'ta MHP'liler de var

İsmail Saymaz: AHBAP'ta MHP'liler de var

14 Şubat 2023 Salı - 15:38




MHP lideri Devlet Bahçeli bugün AHBAP ve Babala TV'yi hedef almıştı. Tartışmaya katılan İsmail Saymaz'dan Bahçeli'yi kızdıracak iddia geldi. Saymaz, MHP'lilerin de AHBAP gönüllüsü olduğunu söyledi.





10 ili vuran  Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerden bir gün sonra açıklama yapıp ardından sessizliğe bürünen MHP lideri Devlet Bahçeli bugün TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. "Dünyanın neresinde olsun bu çaptaki doğal afetle ve yıkıcı etkileriyle başa çıkmak kolay değildir. Devletin ve hükümetin hakkını teslim etmek lazımdır" diyen Bahçeli, "Devletin yapamadığı ne vardır da ahbap'çılar, babala'cılar akbaba gibi kanat çırpmaktadır. Bu sahtekarların Türk televizyonlarında artık yer almaması lazımdır" ifadeleriyle dikkat çekti.

Bahçeli'nin konuşması devam ederken Haluk Levent "Daha dün MHP milletvekilleri çadır kentimizi ziyarete geldi" sözleriyle jet yanıt verirken, tartışmaya gazeteci yazar İsmail Saymaz da katıldı.

Saymaz, AHBAP'ın içinde MHP'lilerin de olduğunu söyledi.

Saymaz'ın paylaşımı şöyle oldu:

"MHP lideri Bahçeli AHBAP’a “Akbaba” diyor ve TV yasağı konmasını istiyor. Oysa AHBAP’ta MHP’liler de var. Mesela MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı’nın kızı Hilal Varlı, şu an AHBAP’ın Ankara İl Başkanı ve yıllardır eski Şehirler Kurulu’nu yönetiyor."


 

Saymaz'ın paylaşımını alıntılayan Haluk Levent ise AHBAP'ta her siyasi oluşumdan insan olduğunu söyledi. Levent, "Ahbapta her siyasi oluşumdan insanlar mevcut. Çünkü Ahbap’ın önceliği iyilik yapmak. Ek bilgi vereyim. Hilal kardeşimiz yıllarca Şehirler Kurulu ve Ankara başkanlığı yaptı. Güzel yönetti . Birkaç ay önce evlenince affını istedi. Hatta düğününde Ahbaplar da oradaydı." dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap