SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'İşkence' iddiasında adı geçen isim yakalandı

'İşkence' iddiasında adı geçen isim yakalandı

10 Kasım 2023 Cuma - 09:20




Suç örgütü yöneticiliğinden tutuklanan Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında, firari durumda olan Barış Kurt, Ankara’da yapılan operasyonla yakalandı.





Ankara'da "Kaplanlar" olarak bilinen suç örgütünü yönettiği suçlamasıyla tutuklanan Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında firari durumda olan Barış Kurt, Ankara’da yapılan operasyonda saklandığı yerde yakalandı. T24'ten Asuman Aranca'nın haberine göre; daha önce Kaplan hakkında beyanda bulunan Erkan Doğan, eski patronu olduğunu söylediği Barış Kurt’un yönlendirmesi üzerine Kaplan tarafından dişleri sökülerek kendisine 2 gün boyunca işkence edildiğini iddia etmişti.

İKİ GÜN İŞKENCE GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Ayhan Bora Kaplan soruşturması kapsamında firari durumda olan Barış Kurt, Ankara Emniyetince kurulan özel bir ekip tarafından saklandığı yerde yakalandı. Kurt’un ismi, Kaplan tarafından işkenceye uğradığını iddia eden Erkan Doğan’ın beyanlarında geçiyordu. Eski çalışanı olduğunu söylediği Kurt’tan alacağını istediği için kendisine Kaplan’ın adamlarınca 2 gün boyunca işkenceye uğradığını öne süren Erkan Doğan, ifadesinde, dişlerinin Kaplan tarafından kerpetenle söküldüğünü anlatmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap