SON DAKİKA



Haber > Gündem > İrade millettedir

İrade millettedir

17 Ekim 2015 Cumartesi - 16:36




AK Parti Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, 1 Kasım’ın milletin Türkiye’yi kucaklayacağı bir günün anahtarı olduğunu ifade etti.





AK Parti Gençlik Kolları Meydan Seçim İrtibat Ofisi’nin açılışına katılan AK Parti MKYK Üyesi Süleyman Soylu, kimsenin endişe etmemesi gerektiğini belirterek, "Biz bu ülkenin içerisinde kimseye ameliyat yaptırmayız. Türkiye'yi kendi iç meseleleri ile zenginliklerini dezavantaj olarak sunmak isteyenler, bugün PKK terör örgütünü ve terörü Türkiye'ye musallat etmeye çalışıyorlar. Bu meseleyi öyle bir çözeceğiz ki PKK'nın başını yılanın başını ezer gibi ezeceğiz. Herkes şahit olsun ki Türkiye'de PKK'nın adı bile anılmayacak" dedi. 1 Kasım seçimlerinin sadece iktidarı belirleyecek seçim olmadığının altını çizen Soylu, şöyle devam etti: "1 Kasım seçimleri ülkemizin geleceğini, milletimizin ve Türkiye'nin selametini, aydınlık yarınlarını, insanların huzur ve rahat içinde yaşayabildiğini, herkesin iş ve aşla buluşabildiği ve herkesin yarınlardan endişesi olmayan Türkiye'yi kucaklayabildiği bir günün anahtarıdır. Bu anahtar sizin elinizdedir. Ülkemizin geleceğinin anahtarı, milli iradenin elindedir."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap