SON DAKİKA



Haber > Gündem > iPhone 11 modellerinin Türkiye fiyatları sızdırıldı

iPhone 11 modellerinin Türkiye fiyatları sızdırıldı

05 Ekim 2019 Cumartesi - 16:11




Yeni ortaya çıkan bir görüntü, iPhone 11 modellerinin ülkemizdeki satış fiyatlarını gösteriyor.





Apple, 10 Eylül tarihinde düzenlediği etkinlikte yeni iPhone serisini tanıttı. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max isminde 3 farklı model tanıtan Apple, aynı zamanda akıllı saat modeli Apple Watch Series 5'i de kullanıcıların beğenisine sundu.

Kullanıcılar, 18 Ekim'den itibaren yeni iPhone 11 modellerini ve Apple Watch Series 5'i; App Store'lardan, yetkili Apple satıcılarından ve bazı operatörlerden satın alabilecek. Ancak yeni iPhone fiyatlarının, ne olacağı hakkında henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

iPHONE 11 FİYAT LİSTESİ SIZDIRILDI

İsmi belli olmayan bir satış mağazasından sızdırıldığı iddia edilen aşağıdaki fotoğraf, iPhone 11 modellerinin ülkemizdeki satış fiyatlarını gösteriyor.  İşte o fiyatlar:

Yukarıdaki fiyatların doğru olup olmadığını öğrenmemiz için Apple'ın resmi açıklama yapması gerekiyor. Apple, büyük ihtimalle iPhone 11 modellerinin ülkemizde satışa çıkacağı tarih olan 18 Ekim'de, telefonların fiyatlarını resmi olarak açıklayacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap