SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'İntifada' sorusuna cevap vermedi

'İntifada' sorusuna cevap vermedi

13 Mart 2015 Cuma - 15:41




Cuma çıkışı Gül'e "Siyaseten önümüzdeki günlerde intifada başlatmayı düşünüyor musunuz?" sorusu yöneltildi. Gül, soruyu cevaplamadı; muhabire imalı bi





Eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün 2015 genel seçiminde aday olup olmayacağıyla ilgili kararını açıkladı. Abdullah Gül 7 Haziran seçimlerinde aday olmayacağını söyledi.

 

"İNTİFADA BAŞLATMAYI DÜŞÜYOR MUSUNUZ?"

 

Cuma çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Gül'e en ilginç soruyu CNN Türk muhabiri Hatice Demircan yöneltti. Hayrünnisa Gül'ün Çankaya Köşkü'ne veda ederken söylediği "Şimdi ben de susuyorum, ama fazla susmayacağım; asıl intifadayı ben başlatacağım" sözlerini Gül'e hatırlatan Demircan "Siyaseten önümüzdeki günlerde intifada başlatmayı düşünüyor musunuz?" şeklinde bir soru yöneltti.


 

"ÇOK GÜZEL SORU SORDUN"

 

Demircan'ın bu sorusu karşısında kısa süreli duraksayan Gül, soruya cevap vermeden muhabire ince bir gönderme yaptı. Gül, "Çok güzel soru sordun. Bravo. Tebrik ederim seni" şeklinde yanıt verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap