SON DAKİKA



Haber > Gündem > Instagram'da ''cinli'' şantaj!

Instagram'da ''cinli'' şantaj!

15 Nisan 2020 Çarşamba - 09:50




İstanbul Bakırköy'de bir kadın sosyal medya uygulaması Instagram üzerinden tanıştığı bir kişi tarafından "cinler seni tehdit ediyor" diyerek dolandırıldı.





İstanbul Bakırköy'de yaşayan Hanife K., 2018'de Instagram üzerinden Harun A. ile tanıştı. Harun A., Hanife K.'ye cinler tarafından rahatsız edildiğini tespit ettiğini ve kendisinin tedavi edebileceğini söyledi. Samimiyetlerini ilerleten ikili bir süre sonra yüz yüze görüştü. Hanife K. kendisini bir iş adamı olarak tanıtan Harun A.'ya borç olarak 1 adet bilezik, 2 adet çeyrek altın, 1 adet küpe, 1 adet altından harfli kolyeden oluşan ziynet eşyaları ile birlikte 820 dolar ve 5 euro verdi.

Hanife K.'yi telefondan ekleyen engelleyen Harun A., daha sonra da 2 bin TL daha vermesi halinde borcu ödeyeceğini söyledi. Harun A., istediği paranın verilmemesi halinde Hanife K.'nin ailesini arayacağını ve aşk yaşadıklarını söyleyeceğini belirterek şantaj yapmaya başladı. Harun A., Hanife K.'ye "Pazartesi son gün. Şaka demiyorum ciddiyim. Parayı hazırla, 2000 TL" şeklinde tehdit mesajları attı. Hanife K., farklı tarihlerde 4 bin 500 TL daha para daha ödemek zorunda kaldı. Şantajların ardı arkası kesilmeyince Hanife K., polise şikayette bulundu. Suçlamaları kabul eden Harun A. hakkında 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap