SON DAKİKA



Haber > Gündem > İnsanlığa acı veriyor..!

İnsanlığa acı veriyor..!

20 Haziran 2017 Salı - 10:40








Çok düşündüm. Haksızlık yapmak istemedim.

Yazayım mı yazmayayım mı diye! Akıl tutulması had safhada. Ne hallere kaldık! Yıllarca yazdık çizdik. Hiçbir zaman doğruluktan ayrılmamaya çalıştım. Medya alanında kamu yararına çalışan bir kuruluşun yöneticisi olarak çok üzüldüm. Ne hallere kaldık diye kendime sormadan edemedim.

Ülkemizde sanata ve sanatçıya verilen değeri daha iyi anlamaya çalıştım. Sanatçının da bir insan olduğunu düşünürsek, insanlara ve insanlığa yapılan ayrıcalığın boyutlarını hep birlikte yaşadık. Ülkemiz, içte olsun, dışta olsun zor günler yaşarken, açlıktan yaşam savaşı verenler insanlarımızın, çalışanların sorunları, emeklilerimizin sıkıntıları ve ülkenin her köşesinden şehit acıları içimizi dağlarken, uyuşturuculuktan hapisten çıkan bir kişiye, televizyonların büyük ilgi göstermesi çok ama çok düşündürücüdür. Bizler kişilerin düştüğü talihsizliklere alkış tutmuyoruz.

Böyle bir haberin abartılmasını anlayamıyoruz. Kaldı ki halkımız, ülkemizin daha önemli sorunlarını tartışılır ve çözüm arama yollarını dinler olabilseydi sanırım daha şık olurdu. Sanki ülke ve halkımız tüm sorunlardan arınmış gibi refah içinde yaşıyor ki, onların mutluluğunu ekrana aktaracak haberiniz yok da, bir uyuşturucunun haberlerine bizleri ortak ediyorlar.

Bir üzüntümü ifade edemeden geçemeyeceğim. Ulu Önder’e yapılan hakaretlerde yargılananların bu kadar değer görmeyişine üzülmedim değil. Zira onlar artık demode oldu. Şimdi yeni moda galiba geliyor. Doğru, haram para ile hac farizası yerine geliyorsa yeni modalarda sorun çıkmaz.


Medya, gerçek sorumluluğuna dönsün. Halkımız adına kendi egolarını ekranlara yansıtmaları hiçbir zaman ne doğru ne de etiktir. Bizler en büyük tepkiyi halktan alıyoruz. Doğruları neden yansıtmıyorsunuz diye. Sizlerin görevi halka bilgi vermek değil mi diyerek bilgisayarım mesajlarla doldu.

Elbette halkımız her zaman doğruları öğrenmeye çalışmaktadır. Çok haklılar. Ülkemiz ve halkımız sorunlara çözüm ararken, gereksiz haberlerle ekranları doldurmak doğru değildir. Yine de en iyisini halkımız bilir!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap