SON DAKİKA



Haber > Gündem > İnsan kaçakçılarının yeni yöntemi1 Polis kılığına giren 13 kaçakçı yakalandı

İnsan kaçakçılarının yeni yöntemi1 Polis kılığına giren 13 kaçakçı yakalandı

22 Ağustos 2023 Salı - 11:24




Gaziantep'te jandarma ekiplerinin insan kaçakçılarına yönelik yaptığı operasyonda kaçakçıların yeni yöntemi ortaya çıktı. Polis kılığına girerek suç işleyen 13 kaçakçı yakalandı.





Gaziantep İl Jandarma komutanlığı ekipleri, adli makamların koordinesinde Gaziantep - Suriye sınır hattı boyunca “Göçmen Kaçakçılığı” suçunu organize olarak işleyen ve polis yeleği, tabanca, telsiz ile kelepçe taşıdığı tespit edilen organize suç örgütüne yönelik operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda kendilerine polis süsü veren 13 organizatör gözaltına alınırken, yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 82 şahıs, organizatörlerin göçmen kaçakçılığında kullandığı 6 araç ve 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilerek şebeke çökertildi.

Gözaltına alınan 13 organizatörden 11’i tutuklanarak cezaevine teslim edilirken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Yasa dışı yollarla sınırı geçmeye çalışan 82 şahıs sınır dışı edilerek, kullanılan araçlara ise el konulduğu bildirildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap