SON DAKİKA



Haber > Gündem > ‘İnşallah iki bayram arası terörden kurtuluruz’

‘İnşallah iki bayram arası terörden kurtuluruz’

03 Mayıs 2022 Salı - 10:46




MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iki bayram arasında Türkiye’nin terör belasından kurtulması dileğinde bulundu.





Bahçeli, bayram namazının ardından MHP’nin Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in Beştepe’deki anıt mezarını ziyaret etti. Mezara karanfil bırakan Bahçeli ibrikle suladı. Kuran-ı Kerim okunması ve duanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bahçeli, “Bildiğiniz gibi bayram sürecinde acılı günlerimiz de olmuştur. Özellikle kesintisiz sürdürülmekte olan terörle mücadelede sınır ötesi ve yurt içerisinde şehitlerimiz verilmiştir; ama bunun karşılığında terörün önemli ölçüde kökü kazınmıştır. Bu süreç devam edecektir. İnşallah iki bayram arasında Türkiye barışa, huzura, kardeşliğe kavuşur ve böylelikle terör belasından da kurtulmuş olur diye düşünmekteyiz” dedi.

‘Altılı masa hikâye’

Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Gezi için kurulan mahkemenin Nazi mahkemelerinden farkı yok” açıklamasının sorulması üzerine, “Kemal Kılıçdaroğlu Bey’in son dönemlerdeki konuşmaları çok köklü bir siyasi kurum olan CHP Genel Başkanı’na yakışmamaktadır... Eğer Nazi mahkemelerini incelemek istiyorsa Almanya’da özel dostları vardır, onlardan gerekli bilgileri alabilir” dedi. Bahçeli, altılı masaya ilişkin soru üzerine, “Altılı masa bir hikâye, sonu nasıl bitecek onu bilemiyoruz. Eskinin siyah beyaz Türk filmleri çok daha anlamlı sonuçlar veriyordu. Altılı masadan öyle bir sonuç alınacağına inanmıyorum” dedi.

‘Türk milletine güvense iyi olur’

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski’nin Yunan medyasına verdiği demeçte “Rus turistleri geri çevirmediği için Türkiye’ye kırgınım” sözlerini değerlendiren Bahçeli, “Zelenski Türk milletine, hükümetine, devletine saygılı üslup kullanmalı. Rusya-Ukrayna savaşını çözmeye yönelen tek ülke Türkiye’dir. Zelenski, Yunanistan’a değil de Türk milletine güvense daha iyi olur.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap