SON DAKİKA



Haber > Gündem > İnce'nin açıklamalarına CHP'den yanıt!

İnce'nin açıklamalarına CHP'den yanıt!

24 Kasım 2019 Pazar - 19:00




CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, CHP’li Muharrem İnce’nin memleketi Yalova’da kameraların karşısına geçerek yaptığı açıklamanın ardından Twitter’dan uyarıda bulundu. Öztrak,” Sarayın CHP’ye kurmaya çalıştığı kumpasın değirmenine hiçbir partilimizin su taşımaması ve sakin olmamız gereken günlerdeyiz” dedi.





CHP Sözcüsü Faik Öztrak, eski CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin Beştepe'ye giderek gizlice Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştüğü iddiasına ilişkin olarak partisinin genel merkez binasında açıklamalarda bulundu.

İddiayı ilk dile getiren isim olan Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın kaynağını açıkladığını vurgulayarak "Rahmi Turan'ın açıkladığı kaynak bu haberi kimden aldığını açıklamalı" ifadesini kullandı.

Öztrak ayrıca şu değerlendirmeyi yaptı:

"Saray menşeli bu iddianın amacı CHP'ye kumpas kurmaktır. Bu operasyonun amacı gayet açıktır. Amaç CHP’de karışıklık çıkarmak, kumpas kurmaktır. Saray memurlarının operasyonuyla CHP’yi dizayn etmek kimsenin haddi değildir. CHP’yi dizayn edecek tek bir güç vardır. O da delegelerimizdir."

İnce, “Ciğerimi dağladı" demişti


Memleketi Yalova’da açıklama yapan İnce Öztrak’ı da eleştirerek şunları söylemişti:

Genel Başkan'ın ve Parti Sözcüsü'nün ‘Biz ona güveniyoruz’ dememeleri ciğerimi dağladı. Kumpas mı var? Sen malzemeyi verirsen kumpas olur. Dedikoduyu kim çıkarıyor arkadaşlar? Dedikodu CHP Genel Merkezi'nde mi çıkıyor AK Parti'den mi? Gazeteci ‘doğrulattım’ diyor.

Varsa dedim giden kişi CHP'li olamaz ama CHP'de bulunabilir. CHP'li olanlarla CHP'de bulunanlar aynı kişi değil. Onlar parti tökezleyince giderler. Onlar milletvekili olmak için gelmişler, çıkar için gelmiştir. CHP'li olmak başka bir şeydir, CHP'de bulunmak başka bir şeydir.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap