SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmar barışında süre uzatılıyor!

İmar barışında süre uzatılıyor!

27 Ekim 2018 Cumartesi - 13:36




Milyonlarca kişiyi ilgilendiren imar barışı ile son dakika haberi geldi. Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 31 Ekim'de bitecek olan başvur





Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, geçen gün İstanbul’da düzenlenen Dijital Şehircilik Zirvesi’nde  imar barışı ile ilgili olarak şu ana kadar 6 milyonun üzerinde vatandaşın başvuru yaptığını, yaklaşık 5 milyara yakın başvuru bedelinin ödendiğini, 31 Ekim’de başvuru sürecinin, 31 Aralık 2018’de de ödeme sürecinin biteceğini anlatmıştı. Bakan kurum sürenin uzatılıp uzatılmayacağı ile ilgili olarak ise "Vatandaşımız da gerçekten yoğun bir ilgi gösterdi. Bu talep de hâlâ devam ediyor. 31 Ekim’de başvuru sürecimiz bitiyor. Yeniden değerlendireceğiz. Yoğun talep var, bakacağız. Bu talebe kayıtsız kalmayacağız gibi görünüyor” şeklinde konuşmuştu. Habertürk'te yer alan habere göre 31 Ekim'de bitecek başvuruların 31 Aralık'a kadar uzatılacağı dile getiriliyor. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap