SON DAKİKA



Haber > Gündem > İman varsa imkan da vardır

İman varsa imkan da vardır

12 Haziran 2016 Pazar - 09:24




MHP Genel Başkan adayı Koray Aydın, Trabzon’da bir otelde düzenlediği iftar programıyla partililerle bir araya geldi.





Programda partililere seslenen Koray Aydın, geri kaldıklarını ve çalışmaya başlayacaklarını söyledi. Aydın, “Eğer Cenabı Allah MHP Genel Başkanlığını bana nasip ederse başta Erciyes Kurultayı olmak üzere bütün Türkmen Şölenlerini yeniden ihya edeceğiz” dedi.

Bir düş kurduğunu kaydeden Aydın, “Sizlerin yoldaşçısı olmaya bu kutsal vazifeyi üstlenmeye talibim. Önce Allah’ın izni sonra da sizlerin taktiriyle. Onun için Hacı Bayram Camii’nde sabah namazını kılarak yola çıkacağız. Çalışmaya başlayacağız. Geri kaldık. İmkanlarımız kısıtlı. Ama yiğit bin gün yaşar, fırsat ise bir gün düşer diyerek ileriye atılacağız. İman varsa imkan da vardır diyerek çalışacağız” ifadelerini kullandı.

MHP’nin yönetilmesi en zor parti olduğunu dile getiren Aydın, “48 yıllık tarihi süreci içerisinde yaşanmış çok olay, yaşanmış çok ağır travmalar vardır. Biz hayat tacirliği yerine bir gerçeklik üzerinden bir MHP geleceği inşa etmenin bir hareket için bir mecburiyet bir zaruret olduğuna inanıyoruz. İş yapıp iş görme konusunda şuan ki adaylar içerisinde benim elime su dökebilecek biri var mı?” diye konuştu.İftar programı Aydın’ın konuşmasının ardından son buldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap