SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu'nun ''Haliç açılımına'' Erdoğan'dan ''ben de varım'' paylaşımı

İmamoğlu'nun ''Haliç açılımına'' Erdoğan'dan ''ben de varım'' paylaşımı

23 Mayıs 2020 Cumartesi - 12:59




İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Haliç'i canlandırma projesinin ardından Erdoğan kendi belediye başkanlığı döneminden fotoğraflarla "Haliç'i yaşam alanına çevirdik' paylaşımını yaptı.





İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Haliç'i canlandırma projesinin ardından Erdoğan kendi belediye başkanlığı döneminden fotoğraflarla "Haliç'i yaşam alanına çevirdik' paylaşımını yaptı.

Geçtiğimiz günlerde Haliç için kolları sıvayan Ekrem İmamoğlu, yapılan düzenlemeleri sosyal medya hesabından da paylaşmış ve, "Haliç canlanıyor. Haliç'in dibinde yer alan 400 bin ton çamuru modern bir şekilde bertaraf edecek tesisimiz ve tarama gemimiz hayata geçti. Canlı çeşitliliğinin ve su kalitesinin artacağı bölge diğer projelerimizle birlikte bir cazibe merkezi olacak." ifadelerini kullanmıştı. 

Bunun üzerine AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü'nü kutlarken, Haliç'e de atıfta bulunarak, "Haliç’i tüm canlılar için masmavi, tertemiz bir yaşam alanına çevirdik" diye yazdı.

Erdoğan'ın paylaşımları şöyle:

"İnsanca bir yaşam için en az hava kadar, su kadar, toprak kadar ihtiyacımız olan biyolojik çeşitliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla BM tarafından ilan edilen 22 Mayıs Dünya Biyolojik Çeşitlilik Günü’nü tebrik ediyorum.


Milletimize hizmet etme şerefine eriştiğimiz ilk günden beri tabiata sevgimizi, çevreye olan duyarlılığımızı kaybetmeden, Allah’ın yarattığı tüm canlıları koruyarak, her birine derin saygı duyarak çalışıyoruz.

 Tıpkı 26 yıl önce bir bataklığa dönüşmüş olan Haliç’i tüm canlılar için masmavi, tertemiz bir yaşam alanına çevirdiğimiz gibi, ülkemizin dört bir yanında biyolojik çeşitliliği korumaya ve artırmaya devam edeceğiz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap