SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu'nun eşinden o fotoğraf için açıklama...

İmamoğlu'nun eşinden o fotoğraf için açıklama...

03 Nisan 2019 Çarşamba - 17:01




İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için yarışan AK Parti adayı Binali yıldırım ve CHP adayı Ekrem İmamoğlu'nun eşleri üzerinden yapılan insanlık dışı, ahlaksızca mizaha en büyük tepki Dilek İmamoğlu'ndan geldi.





CHP'nin 31 Mart'taki yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği Ekrem İmamoğlu'nun eşi Dilek İmamoğlu, AK Parti'nin İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın eşi Semiha Yıldırım ile kendi fotoğrafının yan yana konması ve iğrenç bir şekilde 'mizah' malzemesi yapılmasına tepki gösterdi.

Bu şekildeki paylaşımların 'iyi niyetli olduğunu düşünmediğini' ifade eden İmamoğlu, "Eğer bir aşağılama ya da güzelleme yaptıklarını sanıyorlarsa bilmeliler ki beni de aşağılıyorlar. Çünkü ben Sayın Semiha Yıldırım'ın fotoğrafına bakınca kendi annemi, kendi ablamı görüyorum. Onların tercihi de böyle. O yüzden bu paylaşımı hiç iyi niyetli bulmuyorum" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap