SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu'ndan Kur'an yakma provokasyonuna tepki: Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçu

İmamoğlu'ndan Kur'an yakma provokasyonuna tepki: Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçu

29 Haziran 2023 Perşembe - 11:00




İBB Başkanı İmamoğlu, sosyal medya hesabından İsveç’in izin vermesinin ardından gerçekleştirilen Kur’an yakma eylemine tepki göstererek "Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçudur. Buna izin veren sözde özgürlükçü yönetimler de bu suçun ve nefretin körüklenmesinde pay sahibidirler." dedi.





İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabından İsveç’in izin vermesinin ardından gerçekleştirilen Kur’an yakma eylemine tepki gösterdi. İmamoğlu, paylaşımında "Ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçudur. Buna izin veren sözde özgürlükçü yönetimler de bu suçun ve nefretin körüklenmesinde pay sahibidirler." ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

"İsveç Stockholm’de Kurban Bayramı’nın birinci gününde Stockholm Camii önünde polis koruması eşliğinde Kur'an-ı Kerim'e saldırılması ahlaksızca yapılmış açık bir nefret suçudur. Buna izin veren sözde özgürlükçü yönetimler de bu suçun ve nefretin körüklenmesinde pay sahibidirler."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap