SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu'dan Cem Yılmaz'a: Büyük Oyunu Bozduk..

İmamoğlu'dan Cem Yılmaz'a: Büyük Oyunu Bozduk..

04 Ocak 2021 Pazartesi - 15:14




Varlık Fonu'na devredilen Milli Piyango ikramiyesinin SMA hastası çocuklar için kullanılmasına yönelik kampanyaya eleştiriler gelince Cem Yılmaz'dan tepki geldi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Cem Yılmaz'a verdiği yanıtla sosyal medyayı salladı.





Milli Piyango yılbaşı çekilişinde satılmayan üç biletin ikramiye tutarı olan 75 milyon liranın SMA hastası çocuklar için kullanılmasına yönelik kampanyaya iktidara yakın isimler tarafından yoğun eleştiriler geldi.

"BELEDİYEDEN 2.754 LİRA ALDIM"

Gelen eleştirilerin ardından Cem Yılmaz yaptığı açıklamada, "Tamam yine siz haklısınız. Bildiğiniz gibi yapın sevgili kardeşim. Ben belediyeden 2.754 lira aldım o yüzden tweet attım" ifadesini kullandı.

"BÜYÜK OYUNU BOZDUK SANIRIM"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, Cem Yılmaz'ın paylaşımına, "Cem Yılmaz belediyemizden 2.754 lira da almamıştır, çünkü bizde asgari ücret 3.100 liradır. Büyük oyunu bozduk sanırım" diye yanıt verdi. 


İŞTE O PAYLAŞIM:

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap