SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu, tartışmalı ismi Halk Ekmek'in başına getirdi!

İmamoğlu, tartışmalı ismi Halk Ekmek'in başına getirdi!

22 Kasım 2019 Cuma - 21:18




İBB Başkanı İmamoğlu, Sancaktepe'de 2 kez seçim kaybeden adayı Halk Ekmek'in başına atadı. Bu arada Özgen Nama'nın, FETÖ'ye yapılan operasyonları eleştiren bazı twitleri de dikkat çekti.





İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe'de seçimi 6154 oy farkıyla kaybeden Özgen Nama'yı Halk Ekmek A.Ş'nin başına getirdi. Nama bir önceki dönemde de Sancaktepe Belediye Başkan Adayı olmuş ancak yine seçimi kaybetmişti.

Millet İttifakı Sancaktepe Belediye Başkan adayı olan ve seçimi rakibi Şeyma Döğücü'ye kaybeden Özgen Nama, Halk Ekmek A.Ş yönetim kurulu başkan vekili olarak atandı. Nama, 31 Mart seçimlerini; yüzde 47,20 puan oy alarak yüzde 49,88 oy alan Şeyma Döğücü'ye kaybetmişti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Halk Ekmek A.Ş'ye yönetim kurulu başkan vekili olarak Millet İttifakı'nın CHP'li Belediye Başkan adayı Özgen Nama'yı atadı. Nama'nın atamasının resmi işlemlerinin bugün tamamlanması bekleniyor. 

FETÖ'ye yapılan operasyonları eleştirmiş

Bu arada Özgen Nama'nın, sosyal medyada FETÖ'ye yapılan operasyonları eleştiren bazı twitleri de ortaya çıktı.




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap