SON DAKİKA



Haber > Gündem > İmamoğlu görevden aldı, Erdığan yeniden atadı

İmamoğlu görevden aldı, Erdığan yeniden atadı

27 Haziran 2020 Cumartesi - 09:16




İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun görevden aldığı İBB’nin eski bürokratı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından önce Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’ne ardından da TÜRASAŞ yönetim kurulu üyeliğine atandı.





Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 24 Haziran’da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürlüğü’ne getirilen Murat Baştor, dün Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayii AŞ’nin (TÜRASAŞ) yönetim kurulu üyeliğine de atandı.

Baştor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ndeki (İBB) yönetim değişikliğinden önce İBB Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, TÜRASAŞ Genel Müdürlüğü’ne ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Mustafa Metin Yazar, Genel Müdür Yardımcılığı ve Yönetim Kurulu üyeliğine İrfan İpşir, Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Ömer Abdullah Karagözoğlu, Enver Mamur ve Murat Baştor atandı.

GÖREVDEN ALINMIŞTI

Karagözoğlu’nun, yönetim kurulu üyeliğinin yanı sıra Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanlığı görevini yürütüyor olması da dikkat çekti.


Baştor ise İBB Ulaşım Daire Başkanlığı Ulaşım Koordinasyon Müdür Yardımcılığı görevini yürütürken İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu seçildikten sonra Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı İstanbul 1. Bölge Müdürlüğü’ne atanmıştı. Baştor, Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre, 24 Haziran’da da Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü olarak görevlendirilmişti.

Mamur da, İBB’de Yapı İşleri Müdürü olarak görev yaparken yönetim değişikliğinin ardından görevden alınmıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap