SON DAKİKA



Haber > Gündem > İlçelerimiz hizmet alacak

İlçelerimiz hizmet alacak

25 Şubat 2015 Çarşamba - 00:57




AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı Mazhar Yıldırımhan AK Parti teşkilatlarını ziyaretlerine devam ediyor.





AK Parti Beşikdüzü, Şalpazarı, Vakfıkebir, Tonya, Çarşıbaşı, Akçaabat, Düzköy ve Ortahisar teşkilatlarını ziyaret eden Yıldırımhan ilçe yönetimleriyle buluştu. İlk olarak AK Parti Beşikdüzü teşkilatını ziyaret eden Yıldırımhan burada Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sohbet etti.

TEŞKİLATÇILIKLA YOĞRULDUK

Yıldırımhan, “Teşkilatların içinden gelin birisi olarak milletvekili olmamız durumunda hizmet yürüyüşümüzü teşkilatlarımızla birlikte yapacağız. Turizmden ulaştırmaya eğitimden sağlığa kadar bütün alanlarda Trabzon büyümesini sürdürecektir” şeklinde konuştu.

MAZUMLARIN BAŞARISI

AK Parti’nin kuruluşundan itibaren yoksulların ve ötekileştirilen insanların sesi olduğuna ve bu sayede uzun süre iktidarda kaldığına vurgu yapan Yıldırımhan, “Bizler AK Parti’yi hem Türkiye’nin hem de İslam coğrafyasının umudu olarak görüyoruz. Dolayısıyla AK Parti’nin başarısı bütün mazlumlarının başarısı anlamına gelecektir” ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap