SON DAKİKA



Haber > Gündem > İlçe emniyet müdürü tutuklandı

İlçe emniyet müdürü tutuklandı

24 Aralık 2018 Pazartesi - 10:04




Zonguldak'ta düzenlenen tarihi eser operasyonunda gözaltına alınan, aralarında Çaycuma Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç'ın da bulunduğu 6 kişi tutuklandı.





Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize  Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince, 21 Aralık'ta tarihi eser  kaçakçılığı yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen  şüphelilerin savcılık sorguları tamamlandı.
Cumhuriyet savcısına yaklaşık 14 saat ifade veren şüphelilerden 70  yaşındaki N.A. sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
 
Nöbetçi mahkemeye sevk edilen şüpheliler Çaycuma Emniyet Müdürü Ahmet  Kılıç, Ersan S. Tayfun A, Mehmet Sait K, Cengiz İ. ve Halil T. tutuklandı.
 
Diğer şüpheliler Ö.S, L.K, E.Ç. ve H.K. ise adli kontrol şartıyla  serbest bırakıldı.
 
Olay
 
Zonguldak KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Aralık'ta Çaycuma ilçesinde  bazı kişilerin tarihi eser kaçakçılığı yaptığı bilgisi üzerine operasyon  düzenlemiş, aralarında Çaycuma Emniyet Müdürü Ahmet Kılıç'ın da olduğu 11  şüpheliyi gözaltına almıştı.
 
Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda, Helenistik, Roma, Yunan,  Bizans ve İslami dönemlere ait sikke, heykel figürü, heykelcik, obje, pişmiş  toprak kap, kolye ve yüzük gibi tarihi eserlerin bulunmuş, el konulan eserlerin  Ereğli Müze Müdürlüğü'ne teslim edildiği bildirilmişti.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap